Tävling Kortmakaren

Kortmakaren utlyste tävling, o såklart vill jag vara med, temat var vårfärger i limegrönt, turkost och cerise. Det var kul, brukar annars mest arbeta med lite ljusare färger. Hade ett papper från Heidi grace som jag tyckte passa och eftersom stämpeln man använde skulle finnas i deras sortiment hade jag att välja på penny black och.... hmm, penny black, så valet blev enkelt! =)

Här ser ni mitt bidrag, och ja, jag blev rätt nöjd med det faktiskt! Fick användning för mina små brilliancedynor också, de gör att kortet skimrar lite, vilket syns dåligt i scannern i för sig.

image102

Kortmakarjunta

I helgen har det hänt mycket på kortfronten! I lördags var det kortmakarjunta hos Landstoken, faktiskt min första lilla träff jag åker på! Det var supertrevligt, ett härligt gäng var där, kul att lära känna nya människor som delar denna hobby! En liten skisstävling hanns också med, och kan ni tänka er, lilla JAG vann! Superroligt, nedan kommer mitt kortbidrag. Pysselrummet har fått en ansiktslyftning de senaste två veckorna, en "pilasterkopia"-hylla för klara kort, blommor och mina nya små burkar för förvaring av brads, öljetter, knappar mm. En bokhylla med 8 fack för  vita pappersboxar är tänkt som förvaring av stämplar, verktyg mm. Jättenöjd med rummet nu, nu är det bara ny färg och fondtapet som ska grejas framöver.

image101

Papper, band och den nya torrembossingplattan finns hos Landstoken! Tack Helena för allt fix i lördags!

Önskar alla en god kväll och en ny härlig (arbets)vecka!

Härliga vårfärger

Vad härligt det är att få jobba med härliga vårfärger nu! Här kommer några kort med lite nya vårpapper. Kalaskatten från Forma Hantverk har jag haft länge men inte använt förrän nu, tyckte han blev väldigt söt med lite färg på!

image98

image99

image100

Suddet e borta!

Ibland är saker och ting lättare än vad man tror! Var ju bara att höja bildkvaliteten från medel till fin, så försvann den dåliga upplösningen! =)

Ny header

Ja, som ni ser har jag en ny header på min blogg. Inspirerades av Petra/paradise superfina header på sin blogg. Och eftersom jag haft programmet sen ett tag utan att använda det blev jag sugen på att testa! Och det var ju riktigt kul!  Var nöjd med den när den var klar i scapfactory, o även när jag tittat på den i photoshop, men här blev den ju jättesuddig =( Någon som ser vad som kan ha gått galt?? Den får i allafall vara där den är nu så länge.... Mina nya beställningar har anlänt och nu har jag så många fina papper att jag inte vet vad jag ska välja. I helgen har jag i allafall knåpat ihop ett alla hjärtans dag-kort med de nya papprena. Jag vill så gärna ha de nya clearstampsen från Penny Black med igelkottar och hjärtan, så igår beställde jag dem! I väntan på dem så tog jag en julstämpel och klippte ut enbart igelkotten. Han fick sedan ett litet hjärta i handen. Funkade ju det med!

Ikväll blir det lite knåpande, har två skisser till tävlingar jag tänkte skicka in på.

Ha de gott!

Malin

image92

Två nya kort

Min trognaste kund Helena har beställt två kort, ett examenskort och ett födelsedagskort. Det ena blev golfinspirerat, tycker det är svårt att göra manliga kort, men det är lättare när man har något tema att utgå från. Det blårandiga pappret dök upp alldeles lägligt i brevlådan från Forma Hantverk. Flera andra papper kom också som jag längtar efter att få göra kort på! Går nu och väntar på att beställningen från Scrapaddicted ska dyka upp.... Jag vill ju börja göra alla hjärtansdag-kort snart ju!image89image90

Till en vän!

Idag har jag knåpat ihop ett kort jag tänkte skicka till en vän, som jag inte hörts på länge med! Jag hoppas på att vi kan ses någon gång i vår! För övrigt längtar jag till våren, nu har alla murriga höstpapper och julpapper lagts ned långt ned i byrån. Fram med nya härliga vårfärger, i veckan väntar både beställning från Forma Hantverk och Scrapaddicted. Jag kunde, som säkert så många andra, inte hålla mig ifrån att beställa lite ur Creative café - Lucky. Dock är favoriten just nu Two scoops, underbara papper helt i mina färger. I morgon tar vi vägen runt Landstoken när vi ska till Lammhult, hur ska jag kunna hålla i pengarna! Ser fram emot en vår där både flera födelsedagskort ska göras, men även bebis- och så småningom dopinbjudningar och dopkort på beställning. Spånar redan på hur de ska se ut!

Just nu håller jag oxå på att knåpa på två st minialbum. Beskrivningen hittade jag inne på Magdas scrapbooking. Än har de inget innehåll och rubrik, jag funderar, kanske en liten dassbok med roliga historier =)

God kväll på er allesammans, lämna gärna ett avtryck nu när du väl hittat in hit! =)


image88

Årets första kort!

Har knåpat ihop årets första kort, två beställningskort. Det ena har jag gjort av ett kort med flikar att vika in och stänga kortet, vilket jag nämnde i mitt förra inlägg. Jag satte dock öljetter så man kan knyta igen kortet istället för att sätta en fin etikett där, känns säkrare om man ska skicka kortet. Gillar denna typen av kort så det kommer definitivt bli fler.

Scraprummet har idag även blivit städat och omorganiserat. Gillar inte att ha grejer framme så ytterligare en låda i byrån har fått utrymmas för scrapgrejer. I lådorna har jag plastlådor från ikea, utan lock, det går finfint att komma åt alla grejer, jag är nöjd! Det svåraste är att orka plocka undan på skrivbordet till lådorna =)

Trevlig kväll!

image86


image87

Tillbaka!

Så var jag tillbaka här igen med lite ny enkel design! Jag blev trött på den egengjorda bannern till slut. Det var ett tag sedan jag skrev här, det blev lite mycket ett tag, julmarknad, begravning, Egypten och sen inte minst jul och nyår! Några kort har det knåpats ihop men tid att ta fram scannern innan de skulle skickas/levereras till beställaren hanns inte med.

Julen bjöd på en Silent setter, jättefina papper från Melissa Frances och en liten behändig fotoskrivare, inte för att jag scrappar LO:s så ofta, men väldigt kul att ha en! Framkallar kort i butik gör man ju inte alltför ofta!  Jag går även och funderar på att utöka med ytterligare ett alfabet till CB, men kan inte bestämma mig vilket...Red tag sale är favoriten idag, i morgon säkert något annat! Jag har även hittat roliga kort/kuvert på Hobbyhärvan i Västervik. Kortet som är enkelt mäter 15*15 och har flikar som man viker in och fäster med en fin etikett, blir likt ett kuvert när man vikt det. Håller på och knåpar på ett som kommer här inom kort.
 
Tills dess..... GOD FORTSÄTTNING på er som kikar in här. Lämna gärna ett avtryck efter dig =)


RSS 2.0