Fjärilar....

ja, jag gillar verkligen fjärilar! Därför gör jag ganska många kort med fjärilar på =) Här är ett beställningskort som jag knåpat ihop i veckan. Snart är det dax för mig att packa ned alla grejerna och därmed blir det inga kort på ett tag. Tur för mig som har ett par beställningar kvar att det blir en liten träff hos Helena på Landstoken i morgon. Ska bli supertrevligt!Tjingeling & trevlig helg!

Små söta clearstamps...

...hittade jag hos Helena idag på Landstoken! Älskar dessa små förpackningarna med små gulliga stämplar, de är i perfekt storlek för kort och inte så dyra. Känns nästan som o köpa smågodis =) Köpte några med Valentine-tema, därför tänkte jag göra lite valentinekort ikväll, och lite grattiskort med fjärilstema (!) då jag hittade två helt underbara papper. Kika in här lite senare idag eller i morgon så får ni se själva =)

Ikväll måste det hinnas med Bygglov också, de ska bygga uteplats ikväll, kan ju vara kul att få lite tips till sommaren! Vore oxå bra om jag kunde hinna med Paulo Robertos träningskvart , jo, jag har köpt hans bok "Träna en kvart om dagen med Paulo Roberto" Visserligen borde den heta "Träna 40 min om dagen med Paulo Roberto" för ska man hinna programmet på en kvart får man ha ett jädrans tempo, haha! Men övningarna är kul & känns bra i allafall. Särskilt när vi kör båda två här hemma, då kan vi skratta lite åt varandra =)Tjingeling!

Förvaring & rosa Cult design

Förvaring är A och O tycker jag, särskilt bland scrapgrejerna, annars blir det helt ohållbart i längden med alla smågrejer. Jag har varit ganska slarvig med mina omonterade stämplar, både på att tvätta och förvara dem. Men nu är jag klar med mitt lilla förvaringsprojekt, 45 cd-fodral och lamineringsplast gick det åt, men de blev bra! Jag har stämplat upp alla stämplar på 11x11 cm papper, sedan laminerat dem 12x12 cm. Cd-fodralen är rensade från den svarta plasten som håller cd:n på plats. Det laminerade pappret sätts i fönstret, stämplarna fästs på baksidan. Jag har sett många varianter på förvaring av omonterade stämplar, men detta tycker jag slår allt! Jättesmidigt och lätt & snyggt att förvara i cd-kartonger.De rosa Cult-krukorna hittade hem till mig igår, verkligen jättefin rosa färg på dem! På Söders blommor där jag inhandlade dem hade de ett helt underbart skyltbord med rosa, svart & vitt. Och mitt på bordet stod denna helt underbara vasen i precis samma rosa. Jag var tvungen att slå till!

Jag skulle gärna byta diskmedel & tvålpumpen till svart till det nya köket, men känns lite onödigt att köpa nytt när det vita inte är något fel på. Så jag bytte mot en längre svart platta och köpte till ett ställ för diskborsten. Det blev en bra förändring tycker jag.

Före                                                                                              

 

EfterTjingeling!

RSS 2.0