Ett till pop up!

Ja, det var ju så kul att göra dessa popup-kort att det blev ett till igår = ) Och det kommer nog bli fler, tänker mig pop up-kort till jul i 10x15 storlek med en tomte ståendes och sen bara GOD JUL på ryggen, kan bli enkelt o fint, bara det kan komma lite julpapper snart =) idéerna är många nu!

Nu ska jag ägna mig åt att ändra min klänning till på lördag, börja bli hög tid!

Sara, tack för kommentaren, den bästa instruktionen på pop up-kort jag hittat är den här!  (klicka på här, förstår inte varför det inte syns att det är en länk, den är ju understruken när jag gör inlägget)




Trevlig kväll!

Ny bloggdesign!

Ja, som ni ser har det förändrats lite här inne, ett rejält ansiktslyft! Susanne har gjort den åt mig. Lite kort har det också blivit, bla 10x15 kort med ett litet shakerfönster. Ett med snöbollar och ett med blommor, provade också att göra ett enkelt popup-kort, verkade ju inte så svårt efter att ha kollat här.

Börjar dyka upp massa nytt som man vill ha, har läst att BIA kommer i rosa i höst, måste man ju nästan ha bara för färgen =) Min lilla väska jag har på skrivbordet en blå You do börjar bli för rörig, vill ha en med mera fack och lite större. Vill helst ha en i svart, men det verkar vara svårt att hitta....tills jag googlade fram denna


Tote-ally cool tote Black/pinstripe (bild lånad från www.toteallycooltotes.com)

Verkar dock vara svårt att hitta någon som har den i Sverige, annars får det bli någon annan färg!

Här kommer några av helgens kort, lite blandad kompott. GIllar mina nya textstämplar, kommer från Easer. De kommer användas flitigt framöver =)

Kort med små shaker-fönster





Första pop-up-kortet, var ju inte så svårt trots allt! =)



Kort till Susanne som gjort min nya bloggdesign



Och till slut mitt tips från DUKA Home som jag utlovade sist, enkla bordsplaceringskort, behövs bara papper och en liten punch av någon form, här använde jag ett hjärta, var lagom stort för glaset. Skär små kort i vanlig storlek, använd sedan punchen var du vill och klipp ett jack från kanten och in, stämpla och dekorera, vips så är det klart, häng runt vinglaset!



Trevlig kväll!

Inspirationen har infunnit sig!

Inspirationen har infunnit sig igen efter sommaren! Skulle kunna sitta och göra kort hela kvällarna nu, men man måste ju hinna med lite annat oxå =) Har i allafall blivit ett gäng enklare kort gjorda, men ibland är faktiskt "less is more" inte så dumt. Har också upptäckte något nytt, "shakerkort", blev nyfiken så jag var tvungen o fördjupa mig lite i det =) Har lekt lite med lite mindre fönster med lite shake-saker i. Måste inhandla 3D-tejp innan jag gör fler. Och på tal om shopping räknar jag nu ner dagarna till Landstoken öppnar upp butiken, ska bli såå kul med en riktig scrapbutik att gå och kika i! Var inne på Panduro i helgen och de hade packat upp massa nytt, bland annat riktigt fina clearstamps som jag måste kika närmre på. De har även fått in min favoritstruktur på cardstock istället för den lite randiga, kanon! De hade även fått in alfabet, tror även att jag skymtade en stansmaskin, inte för att jag tänkte överge min groda då =)

Inom kort är min nya bloggdesign här, jag har kikat på den idag, och är mycket nöjd! =)









Shakerkorten får ni vänta på tills i morgon, det blir ju mörkt så fort ute nu! Såg även en smart lösning på bordsplaceringskort på DUKA Home i helgen, tipset delar jag med mig av i morgon!

Nu är det Lejla bakar på TV........ jag blev så här glad i helgen när jag fick hennes nya bok!



Trevlig kväll

/M

Födelsedag!

Ja tänk, idag har jag födelsedag =) och eftersom jag inte har några kort o visa får det bli en bild på tårtan! Den har lite scrapinspiration den med, jag hade stansat ut bokstäver och lagt på tårtan, men det syndes inte så bra som jag hade trott efter den hade pudrats, jag får vara glad att vi hitta alla bokstäver istället! =)

Jag kan också avslöja att det kommer bli ny design här inne på bloggen inom kort! Jag väntar spänt, har hittat en jätteduktig tjej som hjälper mig. Igår regnade det från morgon till kväll, så det blev hela 11 kort gjorda, men när jag var klar var det alldeles för mörkt för att fota! Kommer inom kort!

Till dess, ha det gott!

/M


Godmorgon

Sitter o fundear på o anlita någon för att få till en snygg bloggdesign jag trivs med, har googlat runt lite och ser att det finns hur många duktiga tjejer som helst som gör riktigt snygga designer, I,m impressed! Ska nog kontakta någon av dem!

Annar så springer tiden iväg tycker jag, snart har man jobbat en hel vecka sen man hade semester! Den här veckan är en riktig kortvecka, många beställningar som ska göras plus att jag håller på med tackkort till min vän Annas dotters dop. Kul att sitta inne o pyssla på kvällarna, vädret e ju ändå skit =)

Här kommer några av veckans kort

Först ut är ett kort med en vikning jag inte testat förut, blev inspirerad av Muhren att testa denna vikning. Jag gillade den, men det gick åt mycket papper plus att kortet blev väldigt tungt om man ska skicka det.



Sen ytterligare ett bröllopskort på beställning, testade embossingdiesen med hjärtan för första gången, och den kommer användas igen det kan jag lova! Har förresten sett på Engströms att det har kommit några nya embossingdies som är fina *vill ha*



Nu blir det o pinna iväg till jobbet, tyvärr måste man ju jobba oxå =)

Kram M

Chipboards i cuttlebugen

Jag har testat en ny grej, så här ett år efter att jag köpt cuttlebug =), att göra chipboards i den. Blev ju hur bra som helst och var hur lätt som helst! Jag drar mig alltid för att köpa chipboardsalfabet då det alltid fattas någon bokstav för mig och så har jag halva arket kvar med bokstäver jag inte använder, nej detta var ju suveränt! Jag gjorde så enkelt att jag satte ihop 3 cardstock, tyckte jag blev lagom tjocka! Chipboards har jag använt till detta kortet som ska ges bort ikväll till Minna som fyller 30!  Kortet är liftat från SasSa på Scrappiz, ett underbart kort som hon gjort!



Det är många bröllop nu, inte bara idag 080808, jag har en del beställningar, här kommer två stycken klara.





Slutligen ett enkelt flaskkort som alltid är bra att ha hemma!



Nu ska jag njuta av Karls Oskar-dagarna, 30- års fest och grillparty här i morgon! Och tro det eller ej, det ska nog inte bli regn trots allt! =)

/M

Tillbaks efter en härlig semester!

Ja, så var man tillbaks i Växjö efter en härlig semestertripp till bla Stockholm! Inga scrapbutiker har blivit besökta, men flera inredningsbutiker, en ny favorit blev Magasinet i Vaxholm. Ljuvliga ting från bla Lexington, Himla, Swedese, Designers guild mm. Här kommer en bild på Magasinet och glada jag i Vaxholm, mer info om butiken hittar ni på www.magasinetvaxholm.se .

   


På Stockhome hittade jag svarta muffinsformar i silikon, hur coolt blir inte det! Kanske kan det bli några fina cupcakes gjorda ur denna bok som jag gärna skulle vilja ha!




Med detta regn- och ruskväder blir det nu en del kort gjorda, men inga klara att visa än. Däremot har vi firat svärfars födelsedag och han fick detta flaskkortet hängandes på ett mycket gott vin som jag även kan rekommendera.




Jag har även passat på att baka lite, har hittat ett recept på jättegoda biscotti här, http://littleflea.wordpress.com/2007/11/21/choklad-biscotti/  Och som hon skriver själv blir de godast utan fett i smeten, dessa blir jättehårda och goda! Jag tyckte att satsen var lite väl liten så jag gjorde dubbel sats och tog 1,5 dl socker, så det funkar att dra ner på sockret lite! Jag skippade kanelen, men det är ju en smaksak =)

Här kommer en bild på de ljuvliga små skorporna!





Ha en fortsatt trevlig kväll

M

RSS 2.0