Lycka är ett rosa kort....

ibland önskar jag att jag alltid fick göra kort i rosa..... =)  Här kommer ett dopkort på beställning, har fastnat för kort som öppnas på mitten och qk rev blomdiesen i mitten, tycker det blir fint när man öppnar det.... papprena på detta kort är från basic grey, "sugared" gillar dem jättemycket, ska köpa fleeer..... men först ska jag spana in landstokens papper i helgen, ska bli så kul med träff! Ska bara fundera ut på lite man ska få gjort så man inte behöver ta med alla grejer....

image143

I helgen tänkte jag försöka mig på att scrappa ett par LO.... får se hur det går =) e ju mest inne på kort
Tänkte i allafall använda lite kort på vårtecken o min lilla trädgård. Vill fånga minnen från när vi fixa till det lilla växthuset, satte upp spaljén o lite annat fix.... Lovar att visa LO:erna här sen, oavsett hur de blir =)

Här kommer en härlig vårbild på penseér i olika färger i min nyinköpta kruka med belysning.


image141

Godkväll o hej från mej


Skäms på mig....

Ja det tycker jag att jag borde.... ser att besöksräknaren tickar på och jag uteblir med ett nytt inlägg hur länge som helst.... Jag tror jag är en"periodare" vad gäller kortmakeri, ena studen helt manisk och andra stunden helt off. En sån period har jag haft nu, inte gjort många kort, bara några beställningar. Hoppas jag kan vända trenden nu i helgen när det vankas scrapträff i Rottne. Hoppas att få lite gjort då! Ska bli kul i allafall!

Här kommer några kort jag knåpat ihop under tiden.....

image138

image139

image140

tack o hej för mig =)

Malin

RSS 2.0