Ett snabbt kort...

med samma upplägg som det svart-vita från cropen blev det när jag snabbt skulle göra ett kort till en kollega som slutar. Det härliga pappret hitta jag på mässan i Sävsjö,gillade de fina detaljerna längst ner i vänstra hörnet, komer från deja views pear, juice front, hade dock väldigt få blåa dekorationer upptäckte jag, men allt löser sig med formas fjäril *me like a lot*

image137

Ha en bra dag!

Malin

Cybercrop på Scrappiz

Under påskhelgen har det varit crop på scrappiz, hade inte räknat med att hinna med något bidrag, då vi varit iväg hela helgen. Men när man vakna upp i måndags morse med massa snö utanför var valet enkelt att stanna inomhus och pyssla lite! Inte supernöjd med bidragen, då jag stressa lite för mycket och fick fota när det fina dagsljuset var borta för dagen....

Först ut mitt bidrag till Kort/scrap - svart-vitt, använde mitt svarta & vita favoritpapper såklart =)

image133

Sen passade jag på att scrappa en av de pappersblomkrukor jag köpte i Sävsjö på mässan, det satt två män och såg ut att ha lite tråkigt i sin monter så jag kunde inte låta bli att handla nåt av dem. Fick lite papper och dekorationer på sig...

image134

& baksidan....

image135

Och till sista gjorde jag ett bidrag till Kort - skiss, från cards of maria. Blev ett kort med en igelkott på och papper i härliga färger.

image136


Det var allt för helgen, hoppas ni haft en härlig påsk, trots busvädret som varit, nu ser jag fram emot helgen som kommer ,de har lovat fint väder då =)




Tack tack!

Tack så mycket för alla fina kommentarer i min blogg! Jättekul, ska kika tillbaka hos er också i påskhelgen, alltid roligt med nya bloggar att hitta till!

Här kommer en bild på ett påskägg jag fick för mig att scrappa igårkväll, de motiven som är ursprungligen är himla fula egentligen, bara att jag inte tänkt på det förut. Eftersom jag vet att min syster gillar rosa, precis som jag fick det bli rosa, halva i allafall, klockan blev för mycket att det fick bli målat nedtill, gick snabbare! Locket har jag limmat dit rivna remsor av papper jag fått av mormor för längesen, det var mjukt o bra, jag målade med vanligt tapetklister och fäste pappret överlappande. Underdelen målade jag med vanlig akrylfärg två lager, den täckte de starka färgerna utmärkt. Sen inkidos glad påsk-stämpel, Anna utstansat i cuttlebugen, lite liquid pearl, band från stämpelstudion och en rosa boll från en gammal toffel fick bli till dekoration.... jag hoppas hon gillar det =)

image130

image131

Påsen med ägg blev till en enkel dekoration i en pelargon till mamma  & pappa i påsk =)

image132

GLAD PÅSK !

Malin

Påskpåsar med gotte

Hittade några överblivna cellofanpåsar sen i julas när jag fyllde dem med julte & kaffe. Så jag knåpade ihop några små påskpåsar med ägg i. Kanse kan man binda fast dem längs stjälkarna på en tulpanbukett och ge bort, jag tror jag ska testa! Min ena cult desgin lykta fick vara med på bilden, tyckte den passa så bra ihop med färgerna.

image128

image129

Det blir inga långa inlägg när man bloggar på morgonkvisten, nu blir det att knata till jobbet!

Ha en bra dag!

Malin

Påsk på jobbet och Grattiskort

Igårkväll, eller typ i natt gjorde jag klart ett födelsedagskort till beställning, idén på kortet fick jag från http://format.blogg.se tyckte det var kul med en annorlunda vikning. Blomstämpeln är ny för helgen, inhandla den från stämpelstudion på mässan i Sävsjö. Fanns så mycket fint där! Har snöat in på inkido-stämplar nu, tittar man ut genom fönstret har man snöat in här snart också! Jag som vill ha 10 grader och sol til påsk, hallå!

image127

Nu till påsk är det ju alltid trevligt att bjuda på en godisbit eller två till alla kunder, därför har jag gjort ett litet kort med önskan om glad påsk från oss på dhl till alla kunder som hälsar på oss i receptionen nu i veckan, får se till att fylla den med godis idag! Korgen har jag hittat på Tiimari.

image126

Ha en trevlig dag!

Malin


God kväll

Igår kom min efterlängtade ovala grattis-stämpel från inkido, plus ett jättefint band jag glömt att jag beställt från stämpelstudion =) Och idag kom min lilla vinst från Forma Hantverk, hade turen att få ett lottat pris i deras tävling "härliga färger", och kan ni tänka er, det var deras nya fina fjäril, och lila filtband. Fjärilen har jag gärna velat ha, så jag blev superglad! Kunde inte hålla mig från att testa den ikväll, blev ett påskkort i sin enkla mening.

image125

Till helgen bär det av till Scrapexpo i Sävsjö, och jag skulle gäärna åka till Stämpel & scrapmässan i Göteborg 29-30 mars.. också.  Såg att http://cissi74.blogg.se hade utlottning av biljetter i sin blogg, så varför inte ta chansen... vill du oxå göra det, gör ett besök i hennes blogg =) För mer info om mässan kolla in www.stampelochscrapmassan.se

Maaalingirl


I väntan på installation av scannern.....

tänkte jag bara skriva några rader.... ny laptop har jag nu och har inte fått tummen ur att installera scannern ännu.... Annars har det  tillverkats påskkort i mängder här nu, mest små kort till blommor o påskpresenter som jag fått på beställning. Här kommer några foton, dock lite mörka...

image123

Som ni ser har jag fastnat för Inkidos påskstämpel =) den andra jag har är så tråkig!

image124

Nu ser jag fram emot helgen då det blir scrapmässa i lilla Sävsjö, är ju inte så långt härifrån så jag och Therese har bestämt oss för att ta en tur! Ska bli superkul, förutom för plånboken =/ Ser fram emot flera roliga stämplar jag tänkte lägga vantarna på som jag spanat in hos Stämpelstudion =)

Just nu önskar jag bara lite mer tiiid.... men vem gör inte det! Ikväll var det möte med båtklubben, över 2 timmar!!! Bara prat om sjösättning med kran, vi som inte ens behöver kran!! Hade kunnat bli några kort gjorda på de timmarna =)

Ha en fortsatt god kväll och vecka, snart e det helg & Sävsjö =)

RSS 2.0