Nytt utseende

tänkte jag att bloggen skulle få, en ny header oxå! På återseende snart igen!

Malin


Flaskkort

Ja så var det snart midsommar med allt vad det innebär! Själv bär det av till sommarstugan med familjen, bla för att fira mammas födelsedag oxå! Självklart har jag gjort ett kort till henne, jag hitta en mall på ett fint flaskkort hos stämpelgården som jag var sugen på att testa. Var kul att göra som en omväxling. Jag passade även på att göra en till vinst att skänka till lotteriet på midsommarafton, flädersaft med ett flaskkort och en liten chokladbit i ett somrigt kort. Om ni undrar över textens parentes så är det så att sommarstugeområdet heter Lugnet, man får ju vara lite vitsig ibland =)

Nu är det bäst att följa fotbollen igen, 1-0 till Ryssland just nu, =(

Ha en trevlig midsommar på er!Veckans kort

Efter en stressig kortvecka är scraprummet helt upp och nervänt nu, därför vankas det storstädning av det ikväll faktiskt! Bjuder här på några kort från veckan. I helgen var jag i Göteborg och passade då på att besöka format papper, har inte varit där förut, och jag måste säga att jag inte blev sååå väldigt imponerad, mest pga personalens nonchalans.... i en liten butik tycker jag det hör till att man hälsar i allafall =) Men men, jag fick lite handlat i allafall, bla en rachelle anne miller stämpel "lily & milo clear stamp" jättesöt. Sen ett minialbum i silver o vitt, som ska scrappas med kort från vår förlovning =) i fredags. Ska bara se hur jag lättast kan framkalla svart vita foton, tror inte min färgskrivare grejar det med färgpatron.... men ja vet inte än, kanske!

Nä, städning var det nu, och sen ska jag nog knåpa ihop något till Allt om scrap's bloggparty, en skiss från http://leamon.blogg.se


skiss från http://leamon.blogg.se/Ha en trevlig helg! För mig blir det Lammhult, smörgåstårta, fotboll, fest och husvisning, en förhoppningsvis kul helg!
Kryddetiketter och beställningskort

Dagarna går fort och jag har många kortbeställningar att göra färdigt, i helgen blev det lite gjort hos Helena på Landstoken iallafall. Tack Helena för den lilla miniträffen! jag har också fått klart mina etiketter till trädgårdslandet, laminerade och på sin plats ser de ut så här. Hållarna är köpta på Inspiration.

image161Här kommer ett par av de kort jag knåpat ihop sista tiden....

image166

image168

image170

image172

Jag har också gjort tackkort till mormor, efter hennes 75-årsdag. 14 st blev det i lila. Hoppas du gillar dem mormor när du ser detta =)

image173

De var allt för denna gången, nu måste jag skynda till jobbet!

RSS 2.0