Lite nya kort

Här kommer de senaste dagarnas kort, en salig blandning. Man blir trött på att bara göra julkort! Nu är alla kort klara till julmarknaden i allafall, jag nådde 100-strecket till slut!!

Nedan ett beställningskort till en kollega.

image78

Lite julkort med favorit-hängeln bl.a. =)

image79

image80

image81

image82

image83

Och så lite blandat.....

image84

image85Inga julkort...

....blev det ikväll, trots att man slutade tidigt! Men två beställningskort har det i allafall hunnits med. Måste ju vara fint o städat här i morn när mamma och pappa kommer och hälsar på! Idag kom för övrig min ny revolution die flourish...var ju bara det att jag nu kommit på att det inte är nr 28 utan nr 24 jag ville ha...tittade inte så noga när jag beställde... men men, får köpa den andra oxå då :)

image69

image70


Fler julkort

Här kommer kvällens dagsverk! 3 julkort och ett Grattiskort. Nu har jag slut på kortstomme, så det blir en sväng till stan i morgon efter jobbet!

Ha de gott så länge!

image65

image66

image67

image68

Grönt är skönt

Ett beställningskort har jag knåpat ihop ikväll. Tycker pappret är fint, härliga gröna färger. Kan inte låta bli att använda textstämpeln från Forma hantverk nedan på varenda kort nu, tycker det blir så fint när man embossat texten! Lite nya blommor, stämpel och papper blev det idag, plus att jag väntar på min qk rev - flourish, har suktat efter den länge nu!

image64


Grattis grattis grattis i mängder

Ett flertal grattiskort har det också blvit mellan julkorten. Man tröttnar lite på julfärgerna efter ett tag! Nu ska jag börja på en egen välkomstskylt till bloggen. Tycker inte blommorna längst upp är så jättefina. Hej så länge!

image55

Först ett Grattiskort på beställning från farmor, till min kusin som snart fyller 18!

image57

image58

image59

image60

image62

image63


Julkort!

Just nu tillverkas det julkort febrilt, har flera beställningar plus att jag kommer ställa ut på ICA Kvantums julmarknad den 24 november i Västervik. Här kommer några av de julkort som är gjorda.

image48

image50

image52

image53

image54

Underbara papper "My minds eye"

Hittade underbara julpapper i fredags, gillar julpapper som inte bara är röda, gröna osv. Två kort hann jag göra av papprena i morse. Passade på att använda en av de nya hänglarna, som damp ner i postlådan i veckan. Tror flickan med hjärtat redan blvit lite av en favorit, tillsammans med pojken på pallen. Den fina textstämpeln god jul kommer från Forma hantverk.

image46

image47


Fars dag!

Eftersom det är fars dag i morgon tog jag ett break i julkortstillverkningen och gjorde ett kort till pappa, och ett likadant till Patriks pappa. Min nya mini-bubbe stämpel från Landstoken kom väl till pass, pappa kör ju motorcykel!

image45

RSS 2.0