Lite blandade kort från veckan

Här kommer några nya kort som jag gjort i veckan. Har använt Inkidos nya stämplar flitigt =) Gillar dem!

image117

image118

image119

image120

image121

image122Massor av nya grejer

Sista veckorna har jag beställt massa grejer, och nu börjar det komma, igår kom det från stämpelstudion inkidos nya stämplar och massa brads och öljetter, massa härliga papper kom från forma hantverk tillsammans med lite nya stämplar. Åhh så roligt att göra kort nu =)

Här kommer lite smakprov på det jag hann göra igår, babyansiktet från forma har blivit en favorit, likaså inkidos textstämpel den blomstertid.

image114

Med en fin stämpel behöver det inte till så mycket mer.... har lagt lite 3 d lack på rosen, men syns knappt här,  men blev väldigt fint. Ångrar mig lite att jag inte beställde samma stämpel fast med texten för att du finns, hade ju passat fint på detta mors dags-kort!

image115

På tagsen tänkte jag skriva barnets vikt & längd alternativt födelsedagen.

image116

Gullefjun är för söt, stämpeln jag stämplat i bakgrunden på det gula fick jag medskickad från Forma hantverk, blev jätteglad =)

Det var allt för nu, dax för jobb =)

Kort i väntan på de nya stämplarna

Går mest & väntar på mina nya stämplar innan jag gör mer kort....men några stycken har det iaf blivit i helgen. Här kommer ett av dem, ett beställningskort, d fick bli en vinterhängel med tag på, det är ju faktiskt vinter än =)

Mer kort kommer i morgon eller på tisdag, så kika åter här då!

Hej så länge! (det blev visst ett hack mitt i kortet, sorry för det =)

image113


Tävlingsbidrag

Fastnade för Forma Hantverks korttävling "Härliga färger". Passade mig perfekt ikväll, ville skapa något fritt, inte efter skiss. Eftersom jag inte använt ett enda av mina "Two scoops" papper än så tog jag tilfället i akt, jag tyckte färgen på papprena var finare på bild än i verkligheten, var mycket starkare än jag trott. Men nu har jag i allafall använt lite av dem =) Annars längtar jag nu mest efter mina nya inkido-stämplar från Stämpelstudion, men tar nog minst en vecka till innan de kommer. Den efterlängtade bosskut flourish 0728 är oxå snart på väg, bumblebee har äntligen fått in dem igen! Härligt med nya grejer som rätt som det är bara dimper ner i lådan när man minst anar det =)

Här kommer mina båda bidrag till Formas tävling, jo, man fick göra två bidrag, så varför inte =) Enda kravet var att deras egna stämplar skulle användas, o det har jag ju några stycken, mest textstämplar då de har så fina sådana =)

image111

image112

Vilket gillade DU bäst, lämna gärna en liten kommentar efter dig =)

Alla dessa hjärtan....

Så var det alla hjärtans dag i morgon! Kommersiellt jippo eller inte, jag får i allafall en anledning att göra lite andra kort än bara grattiskort =) Här kommer ett kort till min syster.... hoppas du nu lyder mig och inte tjuvkikar här förrän i morgon! Gummistövlar är väl inte så mycket kärlek & hjärtan, men hon tyckte de var så söta så den fick det bli!

Ha en trevlig dag!

Malin

image109

Godmorgon!

Igår knåpade jag klart med ett beställningskort till alla hjärtans dag. Det blev väldigt rött och många CB-hjärtan. Gjorde även ett litet blomsterkort med penny blacks clearstamps, har lite dåligt samvete att jag knappt använt dem, de som var så söta när jag köpte dem! =)

Nu blir det att skynda till jobbet, ha en trevlig dag!

image107

image108

Trädgårdsstämplar

Hittade jättesöta stämplar med trädgårdsmotiv på panduro i helgen, som jag bara var tvungen att köpa! Ett helt ark omonterade för 119 kr, det var billigt! Stämplarna funka också jättebra! Införskaffade mig oxå ett magnetalfabet från Making memories, vet inte om det är bra, men d funka fint det lilla jag testat! Bra att ha när man vill skriva nåt som man inte råkar ha som stämpel!

Nedan ser ni två stycken "trädgårdskort", hinken med rosor i blev en favorit! Idén med fönster på korten har jag liftat från VeronikaP, hon hade gjort jättesöta kort med nallar på i sin blogg!

Sist ett beställningskort till alla hjärtans dag, som inte skulle vara i rött eller rosa. Så det fick bli i brunt & koppar, ja o lite ljust ljust rosa blev det i för sig på papperet. Gillar de nya cuttlebughjärtana jag hitta i helgen, trots överpriset jag fick betala i stan! Såg att det även finns storlekarna större *vill ha*.

Hoppas ni haft en trevlig helg, själv har jag hunnit med massor, några kort, sytt trädgårdskuddar, restaurangbesök & avslutningsvis grillning på hissö & melodifestivalen inte att förglömma, men den har jag redan förträngt! *I love Europe =/*


image104


image105

image106

Tävling Landstoken

I sista sekunden gjorde jag ett kort till Landstokens korttävling. Det blev i rosa & grönt, favoritfärgerna på kort just nu, pappret är från panduro, jättesött tycker jag! Kortet tänkte jag ge till en kompis som snart ska bli mamma! Nu styr jag kosan mot Västervik i helgen!

Trevlig helg önskar jag er!

image103

RSS 2.0