Kvällens skörd....

Nya papper blir nya kort.... =) Här kommer lite blandade kort från kvällen

image39

image40

image42

image43

Dopkort

Ett dopkort på beställning till Helena! Passade på att prova mitt nya alfabet från Cuttlebug igen, hippie chic. Jag är mycket nöjd.

image38

Mer Magnolia

Här kommer ett av kvällens verk! Och fler är på gång, men än så länge halvfärdiga, och jag börjar bli trött. Nu har jag skyndat o lagt upp detta i allafall så mamma o pappa kan se (hoppas att ni nu går in här ikväll)

Hej så länge

image37

Cuttlebug!

Så blev det äntligen lördag och jag hämtade min nya Cuttlebug och alfabetet Hippie chic! Helnöjd med min maskin! Såå fina papper med torrembossingen, och jättefina bokstäver! Köpte i helgen även två nya Magnoliastämplar. Jättesöta! I veckan blir det mycket tid vid skrivbordet tror jag! Här kommer lite av det som blev gjort i helgen!

image34

image35

image36

Svart & vitt är snyggt!

Två kort med svart & vitt blev det i veckan! Och ett grönt! image31


image32


image33


Nu är det jul igen!

image30image28

Ja inte riktigt än kanske, men den närmar sig med stormsteg! Här kommer två julkort jag gjorde i helgen. Text & tomtestämpeln är från www.landstoken.se. Kan inte hitta massa julpapper som jag lade undan förra julen, börjar undra om de kom bort i flytten! Får inhandla lite nya julpapper i helgen kanske. I helgen slog jag till på en cuttlebug, längtar tills den kommer! Och mina nya textstämplar från Inkywings, och så om ett tag, hÄnglar & stÄnglars nästa klubbpaket. Mycket att se fram emot!


Bubbekort

252331-27

Fick ett uppdrag av en kompis att göra ett kort till en 2-årig liten tjej. Hon gillade Barbapappa fick jag veta. Och vad kunde då passa bättre än min lilla mini-bubbe (http://www.landstoken.se/) jag handla i helgen på scrapträffen i Risinge Växjö. Den är ju nästan lika rund som Barbapappa i allafall. När jag sedan stressade till Panduro för att köpa papper i måndags hitta jag en gullig giraff på Tiimari. Jättekul att de fått in fler stämplar hos sig (minns nu inte var de kommer ifrån bara)

RSS 2.0