Ett kort till mor... igen!

Det blir många morsdagskort nu, och konfirmation och student stundar snart! Och varför inte ett kort där man bara önskar "Trevlig sommar", kort är kul att få även om man inte fyller år eller liknande. Framöver kommer det dock säkert inte bli så många kort gjorda, Vi kommer flytta med ganska kort varsel, när jag väl är installerad i rummet där jag tänkte ha mina scrap-grejer hoppas jag att kreativiteten kommer flöda! Idag fick jag äntligen min leverans från scraphuset innehållande min quickutz-tång och nya diez! Så nu måste jag prova den innan det är läggdags! 

Igår provade jag krympplast för första gången, men jag tror jag får öval lite till innan det blir bra, det var svårt att få den platt! =) Men övning ger färdighet sägs det ju.....

Ha de gott så länge!

image10

Kort till mor!

image9


Nu har jag fått igång min scanner också, här kommer resultatet av kvällens pysslande.
Ett mors dags kort i rosa, limegrönt och guld. Meningen var att jag skulle prova mina nya stämplar från Forma hantverk, men ibland blir det inte som man tänkt sig, får testa dem en annan dag.

Ha de gott! /M

Första gången

Man utsätts för många "första gången" i sitt liv, en av dem är för mig just nu att ha skapat min första blogg! Eller skalet till den, den har inte fyllts av något än, så ni som tittar in här, titta tillbaka om ett tag, då finns det förhoppningsvis mer att både läsa och titta på. Mitt mål är att blogga om min nya hobby, kortmakeri, och att lägga ut mina ihopknåpade kort i ett galleri.

På återseende/Maaalingirl


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0