Julkortsfabriken är igång!

Ja, nu börjar det bli dax att göra alla julkort, även om jag inte ska stå på någon julmarknad i år så hoppas jag sälja en del i allafall! Har tänkt handla på mig lite nya julstämplar i allafall, bla måste jag bara ha Forma Hantverks stämpel "får ej öppnas förrän 24 december" passar ju perfekt till julklappsadresserna! Sen tycker jag att stämpelbodens "nalle med snögubbe" är för söt, den är perfekt för mig, dvs enkel att måla =)


3i. Nalle med snögubbe                        Produktbild
Bilder lånade från Stämpelboden resp Forma Hantverk


För övrigt så söker Forma Hantverk fler medlemmar till sitt designteam, kanske skulle man ta och söka, har aldrig funderat så mycket på det där med DT och allt...men kanske man skulle prova =) 

Har även köpt en ny textstämpel från Inkido, tyckte den var superfin och rejäl! Den har jag haft på många av korten nedan, nyhetens behag vet ni =)

Julkortsfabriken fortsätter.....men kan inte BG:s julserie wassail komma snart!!!

På återseende!Punchinella kommer nog finnas med på många julkort i år....Förra årets BG papper Figgy pudding, en favorit, både denna och baksidanPenny Black, igelkottarna är de bland få jag kan måla hyfsat i allafall =)
De har även glitter på luvorna, men det syns ju inte här =/Detta skulle min syster gärna vilja få tror jag =) bara för att det är rosa!!Ja, ni ser ju inte så mycke här, men det gör inget för det blev inte så bra ändå!
Ibland frågar jag Patrik va han tycker om en del kort, och senast så tyckte han att
på de där "dragkorten" ska det ju inte synas vad det är bakom innan man drar. Ok,
jag testade, och det blev sådär, fick ju lägga motiven så högt upp....men alltid kul att testa!I lördags var vi på inflyttningsfest här ute på Hovshaga, då fick det bli en orkidé
med ett kort i, kortet var halvklart sen rottneträffen, så jag lade bara till texten
"Grattis till det nya hemme" som knappt syns här. Jag måste skaffa mig retro flower punchar,
man kan ju göra så mycket fina blommor, här stämpla jag en text om glädje, från forma hantverk
och embossade med koppar.I'm back in business......

Ja.... det var ju faktiskt inte alls meningen att jag skulle vara borta så här länge från bloggen! Nu undrar ni säkert varför, och då kan jag avslöja att vi ska BYGGA HUS!! Ja, det är sant, för ca 1,5 månad sen fick vi reda på att vi fått en tomt på Östra Lugnet i Växjö. Detta var något vi inte alls räknat med utan mest ansökt om de 19 kvarvarande tomterna bara på skoj. Vi hade vant oss vid tanken att få överge Hovshaga för Teleborg när de nästa år släpper tomter där ute.... Tomten var perfekt i storlek, lite större än de minsta där ute, men ändå inte för stor och därmed oxå dyr! Sedan i somras hade vi varit och tittat på lite husvisningar bla på smålandsvillan. Vi började därför att kolla lite hus hos dem, men även lite andra husfabrikörer. Men efter lite velande fram och tillbaka föll vårt val på Villa Västervik från Smålandsvillan! Planlösningen och de långsmala fönstren var det som lockade mest! Smålandsvillan är snabba dem och nu är inflyttning spikat till 1 mars! Inte alls länge till vill säga! Så nu börjar de angenäma problem med att välja kakel & klinker, tapeter mm. Shit va kul!!

Ja, så det är detta som upptagit min tid senaste månaden, och fortfarande, men nu mest med inredningstidningar och husforum =)

Lite kort har jag hunnit med emellanåt, dock har det inte hunnits fota så mycket. I helgen var det höstens stora händelse i min scrapvärld! Träff i Rottne anordnat av Helena & Micke på Landstoken. Jag hade supertrevligt, och allt var välordnat som vanligt. Får passa på att tacka Helena & Micke och alla medhjälpare för en kanonhelg. Vilka bordsgrannar man får spelar också stor roll tycker jag, därför måste jag tacka Anne, Ingela, Monika och Katalin för riktigt trevligt sällskap! Kommer aldrig glömm "the magic numbers" 5,7,9 och 11!!

Produktiviteten brukar inte bli så hög på en träff, men i helgen lyckades jag skapligt tycker jag, gjorde 11 kort och 1 tändsticksask.

Här kommer lite smakprov från helgen, och även en bild på husmodellen ;)Ett popup kort med fönster, snöbollar har jag lagt inuti, fernstansen är det premiär för, tror den kommer finnas på många
julkort i år =)I helgen provade jag att göra ett "vattenfallkort" för första gången, kanonkul! Detta är dock inte riktigt klart längst ner ser jag nu =)
Tända ljus hör ju denna årstiden till, och en enkelt dekorerad tändsticksask gör varje pensionär glad =) själv använder jag gaständare =)Detta kortet var till en utmaning, det skulle göras ett runt kort, och så här blev mitt, runt där fram.Ytterligare ett vattenfallskort, till någon pappa! Det står 9 nov fars dag på de olika rutorna.Detta papper är storfavorit i höst, ett så enkelt kort, men ändå helt OK tycker jag. Fyrkanten är för övrigt mitt nyaste inköp, spellbinders dies, sex stycken i olika storlekar, jätteanvändbara! Funkar i cuttlebugen!
 


Dessa färger är verkligen sommar, kortet gjordes till en utmaning där man skulle inspireras av en planch från Oriflame, jag inspirerades av färgerna som fanns i, turkost, ceriset och lime, därför fick det bli detta pappret.Och.... så här ser huset ut =) fint va? Vårat hus blir helvitt, med svart dörr, svarta takpannor, aluzink rännor och plåtar, och UTAN spröjs =)

Trevlig kväll på er!

Hoppas det inte ska dröja innan jag är här igen =) måste få dit besöksräknaren på nytt oxå här, den försvann med den nya designen =(


RSS 2.0