Gott & Blandat!

Vad skönt det har varit med helg, och att man nu ska vara ännu mer ledig snart gör inte saken bättre! Helgen har ägnats åt julklappsinköp i gott sällskap med resten av Växjös befolkning =/ haha, men man får nästan skylla sig själv när man är ute i sista minuten!

I lördags provade vi även lite nya recept, bland annat har Milko kommit med en ny creme fraiche med feta & soltorkad tomat. Kanongod! Jag brynte kyckling och lök och tillsatte creme fraichen och lika mycket milda mat/mjölk, sedan hade jag i ett gäng soltorkade tomater skurna i tärningar. Lät det koka en stund och sedan åt vi detta tillsammans med färsk tortellini tomat. Superlätt och supergott! Vi gjorde oss även en liten förrätt, heta spanska räkor och Erik Lallerstedts lime aioli på baugette.

I förmiddags var vi en sväng nere på tomten och fotade i det fina vädret, måste ju dokumentera hur det såg ut innan huset kommer! Snar är det dax, den 12 jan kommer huset rullande, sen får vi flytta in en månad efter det, inte länge till med andra ord!

Så här glada är vi att just vi fick denna tomten! =)Än är det lite som ska fixas innan jul, bäst att ta vara på den lilla tiden som är kvar =)

Trevlig kväll!

PS, en till rolig grej är att jag fyndat en kopia på en Tivoli audio Ipal, jem & fix hade en i sitt reklamblad som de påstod hade batterier, var av ett gummiaktigt hölje och i övrigt jättelik Tivoli. Var o kika på den och jajjemen den var gummiaktig i höljet och hade plats för batterier (följde även med laddningsbara) och när den kosta en tiondel av originalet så kunde jag inte motstå =) Står jättefint i köket nu, och lär passa ännu bättre i det nya =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0