Tillbaks efter en härlig semester!

Ja, så var man tillbaks i Växjö efter en härlig semestertripp till bla Stockholm! Inga scrapbutiker har blivit besökta, men flera inredningsbutiker, en ny favorit blev Magasinet i Vaxholm. Ljuvliga ting från bla Lexington, Himla, Swedese, Designers guild mm. Här kommer en bild på Magasinet och glada jag i Vaxholm, mer info om butiken hittar ni på www.magasinetvaxholm.se .

   


På Stockhome hittade jag svarta muffinsformar i silikon, hur coolt blir inte det! Kanske kan det bli några fina cupcakes gjorda ur denna bok som jag gärna skulle vilja ha!
Med detta regn- och ruskväder blir det nu en del kort gjorda, men inga klara att visa än. Däremot har vi firat svärfars födelsedag och han fick detta flaskkortet hängandes på ett mycket gott vin som jag även kan rekommendera.
Jag har även passat på att baka lite, har hittat ett recept på jättegoda biscotti här, http://littleflea.wordpress.com/2007/11/21/choklad-biscotti/  Och som hon skriver själv blir de godast utan fett i smeten, dessa blir jättehårda och goda! Jag tyckte att satsen var lite väl liten så jag gjorde dubbel sats och tog 1,5 dl socker, så det funkar att dra ner på sockret lite! Jag skippade kanelen, men det är ju en smaksak =)

Här kommer en bild på de ljuvliga små skorporna!

Ha en fortsatt trevlig kväll

M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0